voor bedrijven

De Broekriem
H&S filter foto

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van het investeren in de gezondheid van hun werknemers. Gezonde, vitale werknemers werken efficiënter en effectiever en zorgen daarmee voor een hoger rendement van je bedrijf. Bewuste bedrijven zetten mindfulness en hardlopen onder andere in in het kader van mentale en fysieke fitheid, verzuimpreventie, reïntegratie en het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap.

Speciaal voor jou en je team kunnen we (in company) een workshop op maat organiseren. Binnen het concept ‘Hollen & Stilstaan’ kunnen we de nadruk verplaatsen naar een meer mentaal gerichte of juist meer fysiek gerichte training of workshop. We leggen de focus op de bewustwording van – en de omgang met het ‘hollen en stilstaan’ in je hoofd of juist met je lijf: van haasten naar ont-haasten, van spanning naar ont-spanning, van stressen naar ont-stressen, van ‘moeten’ naar ‘willen’ en van DOEN naar ZIJN.

Wil je je team laten ervaren hoe je goed voor je innerlijke zelf kunt zorgen, laten kennis maken met een bewustere, ontspannen manier van hardlopen of wil je een combinatie van beide: wij zijn je vrouw!

Informeer naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan via info@hollenstilstaan.nl